Hogyan gyűjtsd be a tökéletes vélemény videókat az üzetedhez?

Miért kellene neked azt bizonygatnod, hogy jó a terméked és megbízható a partnercéged, amikor ugyanezt a már elégedett vásárlóid is meg tudják tenni? Ráadásul sokkal hatásosabban.
Ha egy-egy vásárlód elmondja, hogy miért elégedett, az el tudja mélyíteni a bizalmat benned, az általad forgalmazott termékekben és a partnercégedben egyaránt.
Ebben az esetben is a videós tartalom messze a leghatékonyabb. Az érdeklődőid sokkal megbízhatóbbnak fognak tartani egy videóban elmondott véleményt, mint ugyanazt leírva, mert a beszélőt látva megbizonyosodhatnak arról, hogy őszinte véleményt látnak vagy sem.

Ebben a részben megmutatom neked, hogy lépésről lépésre hogyan tudsz meggyőző vélemény videókat begyűjteni az elégedett vásárlóidtól. Nagyon egyszerű folyamatról van szó, ami remekül alátámaszthatja a hiteled, úgyhogy ezt a ziccert egyszerűen nem hagyhatod ki.

1. Keress egy elégedett vásárlót!

Könnyedén kell találnod néhányat, mert biztos vagyok benne, hogy fantasztikus termékekkel foglalkozol. Olyan személyt válassz, akivel könnyedén tud azonosulni a célcsoportod. Tehát, ha egy életmódváltó programról van szó, akkor válassz egy olyan vásárlódat, akinek valóban szüksége volt rá. A lényeg, hogy be tudjon számolni valamilyen eredményről. Itt nem kell nagy dolgokra gondolni. Bőven elég az is, ha elmondja, hogy a program hatására energikusabb lett, a nap végén is tud koncentrálni és általánosságban véve jobban érzi magát.

2. Segíts neki összeállítani a videót!

Attól még, hogy beleegyezett, hogy készít neked egy ilyen videót, valószínűleg fogalma sincs, hogy hogyan tudna neked egy hatékony anyagot összeállítani, amit hasznosítani tudsz. Könnyítsd meg a dolgát azzal, hogy összefoglalsz neki néhány kérdést, amire alapozni tudja a mondanivalóját. Így nem jelent neki az is plusz munkát, hogy kitalálja, hogy miről beszéljen benne, nem lesz túl hosszú és nem fog olyan dolgokról is mesélni, ami esetleg kevésbé releváns.
Alapszabályként nyitott kérdésekkel dolgozz. Ezek azok, amikre hosszabban kell kifejtenie a választ. A következő példák alapján összeállíthatod a saját kérdéseid:

  • Ki vagy, mivel foglalkozol?
  • Milyen problémával szembesültél?
  • Hogyan találtad meg X.Y.-t?
  • Hogyan segítettek neked a termékei?
  • Mi a legjobb bennük?
  • Ajánlanád-e másoknak?

3. Vágd meg a nyers felvételt!

Amikor átküldték neked a filmet, nézd át és vágd meg! Ideális esetben a végeredmény rövidebb lesz, mint egy perc. Vágásnál azokat a részeket feltétlenül hagyd benn, amikben a legőszintébben dicsérte a termékeket, a segítséged, és a partnercéged. Az eredeti kontextusra is figyelj, tehát a vágott verziót ne lehessen másképp értelmezni, mint az eredetit. Amikor kész vagy küldd vissza a vásárlódnak, hogy megnézze és jóváhagyja azt! Ez fontos, mivel ő szerepel rajta és az engedélye szükséges ahhoz, hogy feltölthesd valamilyen online felületre.

4. Hol használd fel?

Attól függően, hogy mire kaptál engedélyt a vásárlódtól, rengeteg módon alkalmazhatod. Ha például a csoportodban szeretnéd megosztani, akkor miután egy posztban megosztottad, készíts egy olyan leckét, amelyikben a véleményeket gyűjtöd és kapcsold oda. Így idővel sem fog elveszni, és minden új érdeklődődnek meg tudod mutatni a leckét benne az egyre több hatásos vélemény videóval. Ha a csoportodban még nem rendszerezted a tartalmaid leckékbe, akkor ez a bejegyzés segíteni fog neked ebben.

Plusz Tipp:

Ha sikerül olyan vágást is készítened, amiben nem hangzik el konkrétan a termék vagy a partnercéged neve – akár a lehetőségedről is szólhat – akkor azt bármelyik nyilvános felületeden fel tudod használni (youtube, üzleti oldal, blog, stb…) hogy felkeltsd vele a kíváncsiságot.

Sok sikert a vélemény videókhoz!

Szeretnél még több segítséget, hogy beizzítsd az üzleted?

Foglalj időpontot Ingyenes Konzultációra velem, hogy megtaláljuk a számodra megfelelő stratégiát az üzletedhez! Foglalok…

Csatlakozz a Facebook Közösségünkhöz, ahol több, mint 1200 hasonló gondolkodású online networkerrel találkozhatsz és felteheted a kérdéseid. Csatlakozz itt…

Megosztás

Hasonló bejegyzések

online network marketing
zitamartonosi

Tartalom és posztötletek, hogy többet értékesíts most karácsonykor

Az év vége az egyik legjobb időszak, hogy növeld az értékesítéseid számát. Ráadásul a legtöbb partnercég sokszor teljesen új termékekkel, csomagolással készül vagy átgondolt karácsonyi csomagokat is összeállít, hogy segítse a munkád.