2-3 kattintás és le is foglaltad az időpontod az ingyenes konzultációra!

A beszélgetésen megkeressük a számodra legjobb stratégiát, amivel képes leszel felépíteni azt az üzletet, ami végre tényleg szabadságot ad.

A lefoglalt időpontod bekerül a naptárunkba, így mi biztosan számolunk veled. Ha nem jelensz meg, nincs lehetőséged új időpontot foglalni, kivéve ha ezt előre jelzed nekünk üzenetben!

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb időpontot!

Először válaszd ki a dátumot, majd a jobb oldalon az időpontot, nyomj a “Confirm” gombra és add meg az adataid.

Hogy zajlik a kb. 45 perces konzultáció?

A híváson rólad és az üzletedről beszélünk és három fő témát érintünk:

A beszélgetés során fel tudod tenni az összes felmerülő kérdésed az üzletépítéssel, marketinggel vagy vállalkozással kapcsolatban, amit mi a legjobb tudásunk szerint megválaszolunk.

“Életem legjobb döntése volt, hogy jelentkeztem a konzultációra.”

Porkoláb Márton Ádám

Kivel fogsz beszélni a konzultáción?

A monitor másik oldalán találkozhatsz Zitával, Gáborral vagy a szakmai csapatunk egy tagjával.

Gábor és én az utóbbi két évben több, mint 850 konzultációt tartottunk és az időhiány mellett rájöttünk, hogy vannak olyan ügyfeleink, akik zseniális szakmai segítséget tudnak nyújtani neked.

Így ma már van egy felkészült csapatunk, akik mindannyian aktív networkerek, elvégezték a képzésünket és átmentek egy személyes mentorálási folyamaton is.

Míg tőlünk az elmúlt 5 év és a 400+ ügyfél tapasztalatát kaphatod meg, a csapatunk tagjai a mély szakmai tudás mellett, egyenesen a frontvonalból hozzák neked a legfrissebb tapasztalatokat arról, hogy mi működik és mi nem.

Bárkivel találkozol a konzultáción, jól fogsz járni.

Miután lefoglaltad az időpontod, a rendszerben látni fogod, hogy melyikünk tartja majd konzultációt.

Kérdések, amik felmerülhettek benned

A legjobb ha már a hívás elején is közös nyelvet beszélünk és tisztában vagy az alapokkal, amihez érdemes átnézned a tőlünk kapott útmutatót és néhány friss videót a csoportunkban.

A konzultáció teljesen online, így csak egy olyan eszközre van szükséged, ahol tudsz videóhívást csinálni (telefon, laptop, tablet). Mi általában a  “Zoom” nevű szoftvert használjuk, amit érdemes már konzultáció előtt letölteni.

Kapni fogsz tőlünk egy linket, amire csak rá kell majd kattintanod vagy Messengeren vesszük fel veled a kapcsolatot.

A legjobb, ha a beszélgetés idejére egy olyan nyugis helyről tudsz csatlakozni, ahol nem zavarhat meg senki, csend van és kényelmesen érzed magad. Készítsd be magadnak valamit, amire tudsz jegyzetelni és egy pohár vizet.

Azt külön megköszönjük, ha lenémítod a telefonod.

Igen, csupán a beszélgetésre szánt időt kell befektetned. Amellett, hogy teljesen ingyenes, semmilyen kötelezettséget sem vállalsz.

A rendszerbe mi és a csapat is feltölti a szabad időpontjait, ezek közül választhatsz. Az hogy épp kivel fogsz beszélni, az a választott időponttól függ.

Általában 45 perc egy beszélgetés, de ha sok kérdésed van, szívesen fordítunk több idő a vállalkozásodra, ezért érdemesebb egy órával számolnod.

Ha közbejön valami, akkor mindenképp jelezd nekünk Messengeren, e-mailben vagy bárhol, hogy számodra nem jó az időpont. Mi biztosan ott leszünk, de ha nem szólsz nekünk előre, új időpontot már nem tudsz foglalni.

Ha maradt még kérdésed, akkor írj nekünk a [email protected] e-mail címre.