Így érj el több embert a személyes profilodon keresztül! ...Egyszerűen

Azt már tudjuk, hogy hosszú távon úgy lehetsz sikeres és válthatsz ki általánosan nagyobb aktivitást a profilodon, ha folyamatosan értékes tartalmakat osztasz meg. De hogyan lehetne ezt a folyamatot rövidebb távon is felturbózni?

A következő néhány egyszerű, kevés erőfeszítést igénylő tipp, egyszerűen csodákra képes és akár már ma is alkalmazhatod őket:

1. Alakíts ki új kapcsolatokat!

Keress minden nap olyan személyeket, akik a célcsoportodba esnek és jelöld őket ismerősnek! 

Hol találod őket? Ha például foglalkoztat az egészséges életmód és a partnercéged életmódváltó programját is kipróbáltad, akkor keresd fel azokat az oldalakat, és csoportokat, amik ezzel a témával foglalkoznak! Itt rengeteg olyan személyt fogsz találni, akik kétségbeesetten keresik a te megoldásod.

Ennél a példánál maradva írd be a keresőbe, hogy egészséges életmód, szűrd a találokat az oldalakra és válaszd ki az egyik találatot! Valószínűleg ez még nem a legszuperebb oldal lesz, de kiindulási pontnak tökéletes, hogy ezen keresztül megtaláld a legjobbakat. Ha ezt az oldalt kedveled, azonnal fel fognak alatta ugrani az ehhez hasonló, népszerű oldalak.

Következő lépésként pedig a talált oldalakon keresd fel azokat a posztokat, amik szorosan kapcsolódnak a témádhoz és azok a személyek között kutass, akik hozzászóltak, vagy szivecskével reagáltak rá. Ők lesznek a tökéletes új ismeretségek számodra.

2. Kedveld az embereket!

Hogyan érd el, hogy többen kedveljenek téged? Egyszerű dolgod van. Neked kell először több embert kedvelned.

Előfordult már veled, hogy nem értetted, hogy egy-egy ismerősödnek miért kedvelik olyan sokan a posztjait, másokét pedig kevésbé?

Ez az ismerősöd valószínűleg – amellett, hogy élőben is barátságos – rengetegszer kedveli mások posztjait és nem fukarkodik a hozzászólásokkal sem.

A gyakorlatban nálam ez úgy működik, hogy amikor van egy új szimpatikus ismerősöm, akkor rászánom az időm, megnyitom a profilját (amin ő szerepel mosolyogva) és nyomok rá egy szivecskét, majd pörgetek a profilján és kedvelem a számomra tetsző bejegyzéseit. Ha pedig egy-egy gondolata megfog vagy elgondolkodtat, akkor írok hozzá egy őszinte hozzászólást.

3. Készíts ismerőslistát!

Ha szeretnéd, akkor az ismerőslisták segítségével konkrét ismerőseidnek is jeleníthetsz meg frissítéseket vagy szűrheted az idővonaladon a tartalmakat, hogy csak egy bizonyos listán szereplő ismerőseid bejegyzéseit lásd.

Hogyan tudod ezt felhasználni az üzletedhez?
Készíthetsz egy listát csak a célcsoportodba tartozó ismerőseiddel, akiknek az üzleteddel kapcsolatos tartalmakat teheted közzé, vagy gyorsan végigfuthatod a listádon szereplők bejegyzéseit. Így nem maradsz le a legfrissebb posztjaikról, tudsz rájuk reagálni és növelheted az esélyét annak, hogy ezt ők is viszonozzák és kövessék az anyagaid.

4. Beszélgess!

Rengeteget jelent, ha mindennap ráírsz néhány ismerősödre a célcsoportodból és egyszerűen megkérdezed mi újság velük, hogyan telt a hétvégéjük, hogy van a családjuk és nem próbálsz meg nekik eladni semmilyen terméket vagy lehetőséget. Így növelheted az esélyét annak, hogy egyáltalán eljusson hozzájuk egy-egy posztod és reagáljanak rá. 

Szeretnél még több segítséget, hogy beizzítsd az üzleted?

Foglalj időpontot Ingyenes Konzultációra velem, hogy megtaláljuk a számodra megfelelő stratégiát az üzletedhez! Foglalok…

Csatlakozz a Facebook Közösségünkhöz, ahol több, mint 1200 hasonló gondolkodású online networkerrel találkozhatsz és felteheted a kérdéseid. Csatlakozz itt…

Megosztás

Hasonló bejegyzések

online network marketing
zitamartonosi

Tartalom és posztötletek, hogy többet értékesíts most karácsonykor

Az év vége az egyik legjobb időszak, hogy növeld az értékesítéseid számát. Ráadásul a legtöbb partnercég sokszor teljesen új termékekkel, csomagolással készül vagy átgondolt karácsonyi csomagokat is összeállít, hogy segítse a munkád.