Ügyfeleink sikerei

Az alábbiakban az ügyfeleink mesélnek sikereikről, amit az általunk tanított módszerekkel értek el.

Szakál Barna

Öten indultak nagy csomaggal, heten pedig a középső csomaggal. Az öt nagy csomagos 750.000 forintos jutalékot hozott az elmúlt két hétben.

Sotusné Pozsonyi Gabriella

80 %-ban tudok sikeresen kapcsolatokat nyitni.

Kabók Évi

Sikerült több, mint egymillió forintos jövedelmet elérnem, körülbelül hat hónap leforgása alatt.

Novák Petra

Két hónap alatt 1.200.000 forintos forgalmat tudod bonyolítani ez az új rendszer, amit beépítettem a vállalkozásomban az kurzusotok segítségével.

Végh Anikó

Veletek tudom elérni, hogy önmagam adjam át. A két hónappal előtti konzultációmhoz képest a legutóbbi konzultációmat dupla áron tudtam értékesíteni.

Szél-Sashalmi Mónika

A második videómmal több, mint 2000 embert értem el organikusan.

Fazakas Judit

Rengeteg dolgot tanultam tőletek, amit be tudtam a gyakorlatba ültetni. Hatalmas nagy fejlődés mutatkozott, rögtön már az elején és ez foozatosan épült.

Nagy Tímea

Amit mindenképpen elértem a csapatban az az, hogy elkezdtek gondolkodni, elkezdték csinálni, a zárt fogyasztói csoportunkon belül egyre többen csinálnak videót.

Bokor Eszter

Eredetileg azt terveztem, hogy heti 2 napot szeretnék online dolgozni, a többit pedig offline. Ezt nem sikerült tartani, mert annyi érdeklődő lett, hogy nagyon sokszor, azokon a napokon is, amikor offline dolgozom, be kell szúrni online órákat.

Paksi Klaudia

A komoly érdeklődők foglaltak nálam időpontot, azokból lett is egy belépő, akinek nagyon örülök. Emellett pedig még tartom jópár emberrel a kapcsolatot, hiszen bennük is ott van az esély, hogy a továbbiakban közösen együtt dolgozzunk. Több emberrel is beszéltem, akik potenciális belépők lehetnek.

Balázs Edit

Én nagyon boldog vagyok, mert amit én befektettem az önfejlesztésbe, a marketing rendszer felépítésébe, fejlesztésébe az három hónap után a tízszeresére nőtt és mostmár egy nagyon-nagyon jó nemzetközi nettó fizetésem van.

Molnár Péter

Több olyan online beszélgetésem is volt - miután már mi beszélgettünk - olyan érdeklődőkkel, akiket valóban érdekel az üzlet és akikkel lehet növekedni.

Tóth Mariann

Sokkal több lett a megkeresésem, sokkal többen reagálnak a posztjaimra és ma egy hölgy beregisztrált az üzletembe is.

Kb 1 hónap alatt elértem azt, hogy engem kerestek az érdeklődők és 10-ből 8-at sikerrel zártam. + Jóval több a szabadidőm a rendszernek köszönhetően.

Kabók Éva

10 megkeresésből 7 minőségi érdeklődő, 2-3 vásárló vagy üzlettárs. Kétszer annyi tartalmat készítek el ugyanannyi idő alatt. Eddig nem kerestek meg soha, most havonta 5-6 ember felkeres. Nagyon összeszedett, érthető akar laikusként is. Lépésről lépésre vezet végig, hogy 0-rol hogyan lehet egy sikeres online vállalkozást felépíteni. A hirdetési rész is fantasztikusan kidolgozott, sokat segíthet, aki ezen a vonalon is gondolkozik.

Pálinkás-Purgel Zsuzsa

Az értékesítés hívások jobbá tételével kb egy év alatt 800 euróról 2000 euróra nőtt a bevételem. A tartalmakkal mèg nincs konkrét tapasztalom, hisz nem régen kezdtem. A képzés sokat segített, hogy megismerjem magam. Kezd kialakulni a cèlközönsèg. Van mèg hova fejlődni, de a lényeg, hogy elindultam.

Zsámboki Zsanett

Jelenleg nem értem a képzés végéhez, de amit látok fejlődést az az, hogy 90%-ban növekedett a nagy csomagos regisztrációm a célcsoport meghatározásom miatt.

Blahó Nikolett

Sikerült egy minőségi üzleti oldalt építenem, hitelességet sugàrozni, ami megkönnyíti a kapcsolatfelvételt. A kapcsolatfelvételeim 80%-ban sikeresek. Jelenleg 1 hónap alatt annyi új regisztràlt fogyasztóm van, mint korábban összesen 2 év alatt.

Paczolay-Kertész Ildikó

Olyan robbanásszerű, kimagasló a jövedelemnövekedésem szinte a nulláról, hogy max 2 hónap és elérhetem a 7 számjegyű jutalékot. Örök hálám Nektek

Bartus Zsuzsanna

Köszönöm a sok-sok hasznos infót, motivációt, tippet, tudásátadást! (...) Ajánlottalak titeket networkereknek is, mert tényleg jónak tartom a programotokat, főképpen a rengeteg élő segítséget. (...) Mindkettőtöket nagyon kedves, segítőkész embernek látlak, akik rengeteget dolgoztok, mindent beleadtok és megérdemlitek az eredményeiteket. Köszönöm, hogy egy ideig az útitársaim voltatok! 🙂 Gyakorlati tanulságként viszem Tőletek a lendületet, a szorgalmat, a céltudatosságot, az önfegyelmet, a tudatos lépésről-lépésre felépítés elveit, és a viccelődős-lazaságot is! 🙂 További Csodás Utazást Nektek!

Nagy Sára

Azért tetszik a rendszeretek nagyon, mert egyrészt nem csak az van, hogy együtt dolgozunk és kész, hanem plusz információk vannak, amik bármikor visszanézhetők. Én azt gondolom, hogy olyan profiktól tanulni, mint ti, akik nagyon komoly más nézőpontot hoztok be az életembe és ezt össze tudom ötvözni az én gondolataimmal, az egy fantasztikusan jó dolog.

Nagy Tímea

Gyakorlatilag annyi beszélgetésem van, amennyit szeretnék. A kapcsolatfelvétel remekül működik, többnyire szóbeli beszélgetés is van belőlük. Még azt kell csiszolnom, hogy a gólokat, ziccereket tényleg ne hagyjam ki. Azt is látom, hogy egy erős branddel már fél sikerem lehet, nem kell annyira magyarázni, ki vagyok, vagy mennyire vagyok megbízható.Megírtam az első posztom. Innentől új időszámítás kezdődik nálam! Mostanra érnek be azok, amiket tanítottatok, és nagyon hálás vagyok érte nektek!.

Csapó Kriszti

Drága Zita! Ez a Mesterkurzus egy kincs. Hálás vagyok! Még a 3. résznél járok, mindent írok egy füzetbe, próbálom figyelmesen, hallgatni és megválaszolni a kérdéseket. Nagyon köszönöm!

Kokovainé Zsuzsi

Annak ellenére, hogy csak 1 hónappal ezelőtt kértem a segítségeteket, már ilyen rövid idő alatt is jó pár videótokat megnéztem és a kapott képzési anyagot is átfutottam. Sok mindent tanultam és megértettem. Ennek eredménye, hogy majdnem 30 000 Ft-tal lett több a jutalékom, és lett 6 új belépőm is, aminek nagyon örülök. Köszönöm Zita és Gábor a segítséget!

Ágoston Laura

Nagyon hasznos dolgokat hallok és tanulok is. Egyik hétfői kérdezz-felelek programban én is kérdeztem, bemutattam a facebook csoportomat és nagyon hasznos ötleteket kaptam, ezen felbuzdulva készítettem egy új oldalt, úgy, ahogy javasolta Gábor és Zita (…) Jó helyen vagyok és nagyon örülök, hogy rátok találtam, köszönöm a sok jó ötletet és az egyéni segítséget.

Karvai Zsuzsa

Úgy vágtam neki a tanfolyamnak, hogy itt csak tanulhattok. De minden várakozásomat felülmúlta az, ahogy Zita és Gábor hozzáértenek a dolgokhoz. A tanfolyam remek, de ami leginkább szuper az egészben, hogy az élők alatt a saját kérdêseimre kapok választ. Akár az oldalamról volt szó, akár a hírdetés szövegéről mindenhez tudták olyan tanácsot adni ami előrébb vitte a vállalkozásomat. Én úgy érzem saját magam is sokat fejlődtem, bátrabb lettem, jobb lett a kommunikációm. Annyi embernek segítettek az élők alatt is, hogy abból is sokat tanultam. Mindegyik embernek más volt a problémája, de mindenkinek tudtak olyan tanácsot adni ami előrébb vitte és felfelé ívelt a vállalkozása. Én csak köszönettel tartozom Zitának, Gábornak és a mögöttük álló csapatnak, hogy mint emberileg, mint tudásilag, mint bárhogyan mellettem, mellettünk és hozzánk állnak.

Rózsa Margit Gréti

Mióta együtt dolgozunk Zitával és Gabival, rengeteget tanultam, felismertem, hogy mi az, ami akadályoz a szolgáltatásom értékesítésében. Nemrég kezdtünk el dolgozni, de azóta már 2 megkeresésből 2-szer értékesítettem a jelenlegi legnagyobb csomagom, 2*480 euró értékben, ráadásul azokat a szolgátatásaimat, amiket korábban ingyen csináltam, mert nem tudtam őket eredményesen értékesíteni. Bátorítást, szakmai segítséget és kellemes beszlégetést kapok. Jó döntést hoztam, amikor kapcsolódtam Zitával és Gáborral.

Emőke Benková

Bátrabban mutatom meg magam, és ad egy erős kapaszkodót, milyen folyamatokon menjek végig, hogy kapcsolatot tudjak teremteni a leendő partnereimmel.

Liszkai Nikolett

Minden alkalommal értékes tudást kapok. A mindennapi gyakorlatban hasznosítható minden témában. Tetszik, hogy a felvetett kérdésekre is alapos, világos választ adtok. Bár én még nem tettem fel konkrét kérdést, de mintha csak nekem készültek volna a válaszok. Tömör, érthető. Ezúton is köszönöm!

Hengerné Márta

A képzés rengeteget segített megtalálni a helyes utamat a networker világban, a tartalomkészítésben. Sokkal több érdeklődőm van, hatékonyabban tudok dolgozni! Zita és Gábor szívvel-lélekkel adja át a rengeteg segítséget, útmutatást! Nagyon örülök, hogy csatlakoztam a képzéshez, a legjobb döntés volt a networker utam során.

Takácsné F. Adrienn

Úristen Zita, most hallgatom vissza a tréning anyagot. Ez nagyon jó, ez kellett nekem! Konkrét szövegezéssel kapcsolatos tippek, meglátások, vélemények és konkrétumok: mit csinálj, mit ne, ha ezt írod, erre számíts, ha ilyen eredményt szeretnél, akkor inkább így szövegezd. Nagyon köszönöm! Brutál jó volt, nagyon hasznos volt és nagyon betalált ez a tréning.

Kardosné Gál Stella

Felszabadító a tudat, hogy lehet másképp, lehet jobban csinálni, mint eddig tettem. Már így az első lépések után biztos vagyok benne, hogy ez a képzés meghozza az áttörést.

Czidlina Ildikó

Nagyon értékes képzéseket tartanak,mindent megtanulhatsz tőlük,amit a network marketingről tudni kell.

Esztergályos Márta

Tiszta szívből tudlak ajánlani titeket, hiszen rengeteget tanulok, nagyon nagy tudás van bennetek Én már a csoportot is ajánlottam, hiszen aki nagyon kezdő már a csopiban is nagyon sokat tud tanulni. Én is a csoporttal kezdtem és persze az élő bejelentkezések, fantasztikusak vagytok Nem véletlenül kezdtem veled, nálad tanulni

Huszti Niki

Nem tudtam kibontakoztatni magam a munkatárs keresésben. A képzésben gyönyörűen átvilágítja ezt Zita, lépésről lépésre. Megfogalmazódott bennem a réspiacom, bátrabban kommunikálok, nőtt az önbizalmam. A csapatom is sokkal aktívabb lett. Nagyon tetszik, hogy a modulban a leckék lényegretörőek, érthetőek. Nagyon sokszor hallgatom ezeket, és mindig adnak valami újat. Nagyon hálás vagyok magamnak, hogy megvásároltam.

Kuti Barbara

Rettentő részletes a képzés, nagyon érthető és aki rászánja az időt valóban egy új szakma lesz a kezében. Nagyon tetszenek a word-ös kérdőívek, mert azonnal tudok rá válaszolni a képzés alatt.Nagyon inspiráló, motiváló pár vagytok. Számomra nagyon hiteles, az ahogy Zita mesél az üzletépítésről, Gabi pedig a technikai részében nagyon profi Jól kiegészítitek egymást.

Rónai Krisztina

Hálásan köszönöm a Zita és Gábor támogatását, sokat segítettek és segítenek még mindig nekem és a csapatomnak is ezáltal, hogy fejlődni, előrébb lépni, haladni tudjak. A képzés, amit korábban megvásároltunk a férjemmel (együtt építjük az üzletet) nagyon hasznos, összetett, de lépésről-lépésre feldolgozható. Folyamatosan építem be az üzletembe a tanultakat és érzem, tapasztalom is a fejlődést és az eredményeket. Van még hova fejlődni, de úgy érzem jó irányt mutatnak nekem, nekünk. Szívből ajánlom őket másoknak is.

Nagy Kata

Nem találok rá más szót, mint a szuper. Olyan új módszerekkel gazdagodom, amikben biztos vagyok, hogy megtalálom azt az eredményességet, ami eddig elmaradt az üzletemben. Ez vonatkozik a képzésre és a heti videókra is.

Poór Marcsi

Nagyon tetszik Zitáékban, hogy gyakorlati példákon keresztül mutatják, magyarázzák el az adott témát. Gáborral nagyon jól kiegészítik egymást. A közvetlenségükkel, vidámságukkal, értékes VIP csoportos hívásaikkal magukhoz láncoltak.

Dedicsné Varga Szilvia

Zita és Gabi a mesterkurzusukban gyakorlatilag minden témát érintenek, és akár egy kezdőnek is nagy segítség lehet tartalomgyártásban és kapcsolatépítésben. Tetszik, hogy tapasztalatból beszélnek.

Szeicz Gabriella

Tetszett, hogy az én problémám megoldása és a komfortzóna kismértékű, de folyamatos bővítése volt a cél, mivel pont erre volt szükségem. Tetszettek a megosztott példák, tapasztalatok, mert mindegyikből sokat lehet tanulni.

Pankász Adrienn

Először is mindig kedvesek és segítőkészek vagytok, másodszor pedig a hatékony kommunikáció ahogy megoldjuk, megoldást találunk a felmerülő problémákra, nehézségekre, harmadszor pedig hatásos és eredményes a közös munka veletek.

Vrinceanu Kedves Edina

Imádom ezt az anyagot! Köszönöm, hogy ezt ilyen rendszerezetten összeraktátok! Hálás vagyok, hogy rátok találtam! Olyan érzés mióta elkezdtem a kurzust csinálni, mintha egy sötét barlangból egy fény segítségével valaki mutatná a kiutat!

Dr. Szilágyiné Marton Judit

Igazából, mi több tanfolyamon vettünk már részt így online, viszont ennyi értéket még sehol nem kaptunk, mint amit tőletek kapunk.

Tisch Erika és Tisch József

Tele vagyok energiával! Tanultam egész héten. Szuper az anyag! Nagyon tetszik amit összeraktatok. A tanultak pozitív hatásait pedig másnap már éreztem is. Flow állapotba kerültem, úgyhogy látom, hogy ez az anyag csodákat fog belőlem kihozni.

Erdélyi Erika

Pozitív csalódás volt a közös munka veletek. Én mindig kicsit lejjebb adok az elvárásokból, hogy inkább kellemesen csalódjak, de nálatok ez sokszorosan teljesült. Folytassátok amit csináltok, mert ezek nagyon szuper dolgok és sok ember hasznára fog még válni.

Kiss Dávid

Fantasztikus! Nagyon magas szintűnek érzem a szakmaiságot és emberi oldalról is fantasztikusak vagytok. Érzem a támogatást minden terén
Az volt a jó, h letisztultak a fejemben a lépésről lépésre folyamatok, és volt kitől kérdezni, mikor elakadtam és nem kellett magamtól rájönni, és rávilágítottak olyan dolgokra, amik eszembe sem jutottak volna magamtól.

Kispál Katalin

Nekem a személyes konzultációk nagyon sokat adtak. Valójában így gondolom, hogy ezt csak így érdemes csinálni, hiszen ezeken az alkalmakon tudunk együtt gondolkodni, tapasztalatokat, ötleteket megosztani. Ezeken az alkalmakon sokszor olyan gondolatok hangoztak el, amik egyébként eszembe sem jutottak volna. Nekem nagyon sokat adott a képzés.

Varga-Káré Kata

Nagyon tetszett az összeszedett rendszeretek,amit folyamatosan frissitetek, látszik, hogy nagyon sok munka van benne. A mesterkurzus átbeszélésével nagyon sok dolgot másként látok, nagyon sok új információt kaptam amit be tudok építeni az online és offline munkámba is. Annyira egyszerűen, emberközelien tanítjátok a tapsztalataitokat, hogy még én is, aki az online világban járatlanabb vagyok, el tudom képzelni, hogy idővel profin működtetem.Hálás vagyok nektek.

Madaras Gyöngyi

Rendkívül megalapozott, a saját tapasztalatokra épülő, (nem a levegőből vett, nem "tankönyvszagú" ), gyakorlatias tudást adtok. Nagyon hasznosak az élő VIP csoportos webinárok, amelyek az interaktív részvételi lehetőséggel rengeteg segítséget adnak.

Fábosné Szalóki Enikő

Minden nagyon érthetően és részletesen el van magyarázva. Fontosnak tartjátok a bizalmat és hogy értsünk mindent. Elsődleges nálatok hogy Segítsetek másoknak. Teljes mértékben személyre szabottan adtok útmutatást a konzultációk során és tényleg azt vettem észre hogy nem csak tanulunk hanem beszélgetünk. Igen, a beszélgetés közben tanulunk. Nagyon jól éreztem magam minden konzultáción. Köszönöm a közös munkát, örülök hogy “találkoztam” Veletek!

Huszti Andrásné

Ami leginkább tetszik, hogy egyszerűen fogalmazva adjátok át a tudnivalókat és átjön a lelkesedésetek, amivel készítettétek az anyagokat. Benne van az a lendület, ami megmozgat mindenkit. Mindenképpen érdemes belevágni, kiváltképp ha komolyan networkerként akar dolgozni. Ezt is, mint mindent tanulni kell és itt a legjobb helyen teheti ezt.

Károlyi Krisztina

Nagyon sokat lehet tőletek tanulni. Amit átadtok tudást, értéket, azt egyszerűen adjátok át, úgy hogy mindenki megértse. És az előadásokon, workshopon mindig kapunk tőletek pluszt, ami közelebb visz a célunkhoz.

Rózsa Kripnerné

A Facebook oldalam elérése 427%-al nőtt az elmúlt 1 hónapban köszönhetően az új tartalmaimnak, melyeket már a ti képzésetek alapján gyártottam. Világosan, érthetően vezet végig a képzés az online network marketing kulcsfontosságú területein. Emellett nagyon tetszik, hogy gyakorlatias, sok-sok példán kereszül még egyértelműbben, tisztábban mutatja be, hogy milyen lépéseket kell tennünk. Az értékesítési forgatókönyv nagy kincs! A heti - kétheti VIP hívások rendkívül értékesek: gyakorlatiasak és speciális területket is érintenek, amiből elképesztően sokat tudok hasznosítani a saját üzletemben és a vállalkozói gondolkodásmódom fejlesztésében is. A személyes konzultáció során kitüntett figyelemmel kísérve, egyedileg rám szabott feladatokkal, lépésekkel tudok haladni, hogy felépüljön az online network marketing üzletem, és ettől is nagyon különleges ez a képzés. Most már kezd kialakulni a kép, hogy milyen tartalmakra fókuszáljak, és hogyan tudom magamra vonni az érdeklődők figyelmét. Külön tetszik, hogy nem 1-2 alkalmas workshopról van szó, hanem hosszútávú együttműködésről. Olyan képzést, amely ennyire átfogóan vezet végig az online network marketing szakma kulisszatitkain , sok-sok gyakorlati példával, rendkívül értékes VIP hívásokkal kiegészítve, nem igazán talál máshol! Ami pedig még inkább segít megtenni az első lépéseket, az a személyre szabott konzultáció, ami óriási segítség nekem is!

Gráner Melinda

Minden tudást átadtok, Ti valóban értnünk, a sikereinkért vagytok, felépítitek a házat az ügyféllel az alapoktól. Mindenre van rálátásotok.

Kriston-Vizi Zsanett

Kedves Zita! Csak szeretném tudatni veled hogy nagyon sokat tanultunk tőled és szépen beindult az üzletünk. Januártól kezdődően én lettem a cégben Európa első csapatépítője. Még egyszer köszönöm a segítségedet!

Back Judit és Lassó Attila

Fantasztikusan jók a leckéitek! Sajnos előtte ugyanabba a hibába estem, mint az átlag marketingesek. Túlságosan semmitmondó volt a kommunikációm. Nagyon hasznos volt a tanácsotok, hogy ne célozzak mindenkire, mert akkor senkit sem fogok eltalálni. Megértettem, hogy milyen fontos, hogy legyen egy jól meghatározott réspiacom. Azóta nagyon jó visszajelzéseket kapok és szépen jönnek az érdeklődők is. Én pedig jóval bátrabb és határozottabb lettem. Nagyon szépen köszönöm nektek ezt a sok segítséget. Sokat változott a gondolkodásom és a hozzáállásom is a közös munka hatására és már haladok a harmadik szint felé az üzletemben.

Lőrincz Krisztina

Ha teljesen el vagy veszve és nem tudod merre lépj tovább, hogyan is kezdj bele, azon töprengsz, hogy jó-e az a dolog ami a fejedben van és csak folyamatosan agyalsz, akkor mindenképp menj el (Zitához és Gabihoz) és tanulj. Nem csak az üzletépítésről fogsz tanulni hanem saját magadról, olyan felfedezésekre teszel szert, amire nem is gondoltál volna.

Györe Szuzanna

Dübürög az üzlet. Az a helyzet, hogy most már ott tartok, hogy megint ki kell találjak egy szűrést, mert annyi a regisztráló, hogy még a tartalomkészítésre sem volt időm ezen a héten. Néhány ötletedet beépítettem és ez lett az eredménye, ha felhasználom még a többit is nem tudom mit fogok csinálni az özönnel, ami érkezik. Az egyik belépőmnek például nagyra nyíltak a szemei mikor elmondtam, hogy hogyan tudjuk megoldani a közös munkát és akkor már egyből a legnagyobb 372 000 Ft- os csomaggal indult és pár nappal később volt még egy indulóm ugyanezzel a csomaggal.

Szakál Barna

Facebookon láttam Zitáéktól hirdetést, megnéztem egy kis videót ahol nagyon szimpatikus volt Zita. Írtam üzenetet amire kaptam gyorsan egy kedves választ, majd volt egy videóhívásos interjúnk ... számomra nagyon nagy segítség volt! Már első beszélgetés után volt sikerélmény , mert lett egy új csatlakozóm ! ... Én szívből tudom ajánlani Zitáékat, mert lelkiismeretes, segítőkész, érthetően magyaráz és mindenben a segítségemre volt, amiért a mai nap is nagyon hálás vagyok!

Rafael Csilla

Felnyitottátok a szemem, hogy mennyire fontos a réspiac meghatározása és hogy ebben kell gondolkodni és nem abban hogy mennyi féle embernek tudunk segíteni. Hálásan köszönöm a sok segédanyagot amit megosztottatok velünk.

Csicsay Mónika

Elkezdtem hallgatni/jegyzetelni az előadásokat, megfogalmaztam a réspiacomat is, erre koncentrálok, ilyen embereket keresek és egy új regisztrációm rendeléssel együtt már van is. Hihetetlen, hogy ennyire apró változás, konkrét megfogalmazás máris mennyit változtat a dolgokon. Nagyon átjön mennyire profik! Zitának volt egy nagyon hasznos tanácsa, alkalmaztam és igaza lett, mert ketten válaszoltak, hogy meggondolták magukat.

Gergely Veronika

Nem tudtam hogyan szólni a célcsoportomhoz. A videók megtanították, hogy más szemszögből kell nézni az egész üzletépítést. Így visszatekintve most már tudom, hogy megérte!

Faludi Annamária

Teljesen kezdőként találkoztam velük és igazából még minden probléma volt ami a networker munkához kapcsolódottAmire már megoldást kaptam az az hogyan ne görcsöljek rá az egészre és hogyan találjam meg a célközönségemet hogy kikkel akarok együtt dolgozni.Minden nagyon tetszik az egész képzésben igaz még nem értem a végére baba mellett elég nehéz. Szeretem ahogy átadják a tudásukat, hogy hétről hétre "kapcsolatban" vagyunk az élők során.

Kenyeresné Boldog Réka

Vannak hívás - időpontok, és holnap megyek vágni tanulni Köszi, hogy belendítettél.

Rácskai Enikő

Az üzletemmel is haladok most már minden héten élőzök legalább egyszer vannak pozitív visszajelzések amik sok energiát adnak!

Kun Leti