Hogyan növeld a Facebook csoportod segítségével az üzleted?

Biztosan használsz már valamilyen formában Facebook csoportot az üzleted bővítésére. Viszont lehet, hogy még keresed a megoldást, hogy igazán hatékonyan tudd felhasználni. Ebből a bejegyzésből megtudod hogyan tudod a csoportod segítségével eredményesen bemutatni a lehetőséged és egyben támogatni a másolódást a csapatodon belül.

Személyes profil, üzleti oldal és csoportok…

Elsőre zavarosnak tűnhet ez a sok felület, úgyhogy mélyedjünk el egy kicsit abban, hogy melyiket hogyan érdemes hasznosítanod az üzleted építéséhez, hogy ne taszítsd magadtól a célcsoportod, hanem valóban magadhoz tudd a megfelelő személyeket vonzani. 

Ebben a folyamatban az első lépcső a személyes profilod, amin keresztül jobban megismerhetnek téged a jelölteid, fel tudod kelteni az érdeklődést az üzleted iránt és meg tudod mutatni, hogy miért jó veled dolgozni.

Ezzel szemben az üzleti oldalad a tökéletes felület arra, hogy megoszd az értéket adó posztjaid, építsd az énmárkád és esetleg hirdetéseket tegyél közzé, hogy gyorsabban eljuthass a célcsoportodhoz.

Hiba, amit sokan elkövetnek

A harmadik felület pedig – amiről ebben a bejegyzésben bővebben lesz szó – a csoportok. Az elsődleges szabály a csoportokkal kapcsolatban, hogy ezekbe csakis meghívás után tedd be az ismerőseid.

Te szereted, amikor beraknak egy-egy csoportba anélkül, hogy téged megkérdeznének? Mennyivel többet ér, ha egy-egy ismerősöd látja, hogy emberként tekintesz rá, mert személyesen hívod meg a csoportodba? Még az is lehet, hogy szét fog nézni, ha elmondod neki, hogy miben tudsz neki azzal a csoporttal segíteni.

Tehát kérlek segítsük egymást és javítsuk az általános véleményt a network marketingről! Egyszerű szabályként bánjunk az emberekkel úgy, ahogy szeretnénk, hogy velünk is bánjanak. Ez mindannyiunk érdeke.

Hogyan mutasd be az üzleted a csoportodon keresztül?

Több célból indíthatsz csoportokat az üzletedhez. Felhasználhatod őket közösségépítésre, a csapatod összetartására, termékek ismertetésére, az üzleted bemutatására, és a másolódás támogatására.

Hogyan tudod a két utóbbit elérni? Egy olyan csoporttal, amiben minden fontos információt megkap az érdeklődőd, azonosulni tud másokkal, személyes történeteket hallhat, és lépésről lépésre kirajzolódik előtte, hogy hogyan tudna ő is sikeres lenni benne.

Egy idő után pedig nem csak te, hanem a csapatod is felhasználhatja, meg tudjátok hívni az érdeklődőiteket, közösen tudjátok bővíteni a legjobb tartalmakkal és így támogatni egymást.

Ha a felsővonaladnak van egy erre a célra szolgáló csoportja, az remek, használd fel azt! Ha pedig még nincs, akkor neked kell a saját üzleted vezetőjévé válnod, létrehoznod egyet és feltöltened tartalommal.

Tippek a csoporthoz:

Hozz létre egy zárt vagy egy titkos csoportot és ossz meg benne minőségi könnyen érthető tartalmakat az üzletedről. Gondold át, hogy mik lehetnek azok a tartalmak, amik hatására a jelölted szívesen csatlakozna a csapatodhoz!

Feltétlenül rögzíts egy posztot a tartalmak elején, amiben irányítod a jelölteket. Ebben elmondhatod, hogy mit hol találnak, miben tudsz nekik segíteni és, hogy mely videókat, posztokat nézzék meg feltétlenül.

A másik szuper funkciója a csoportoknak az a Tanulás lehetőség. A legmeggyőzőbb tartalmakat rendezd leckékbe, hogy azokat minden érdeklődőd könnyedén meg tudja találni! Erről bővebb információt ebből a bejegyzésből tudhatsz meg.

Hozd létre a csoportod minél előbb! Sok sikert hozzá!

Szeretnél még több segítséget, hogy beizzítsd az üzleted?

Foglalj időpontot Ingyenes Konzultációra velem, hogy megtaláljuk a számodra megfelelő stratégiát az üzletedhez! Foglalok…

Csatlakozz a Facebook Közösségünkhöz, ahol több, mint 1200 hasonló gondolkodású online networkerrel találkozhatsz és felteheted a kérdéseid. Csatlakozz itt…

Megosztás

Hasonló bejegyzések

online network marketing
zitamartonosi

Tartalom és posztötletek, hogy többet értékesíts most karácsonykor

Az év vége az egyik legjobb időszak, hogy növeld az értékesítéseid számát. Ráadásul a legtöbb partnercég sokszor teljesen új termékekkel, csomagolással készül vagy átgondolt karácsonyi csomagokat is összeállít, hogy segítse a munkád.