Másolható-e az énmárkád építése a network marketingben?

Hiszek abban, hogy az énmárkád építésével hosszú távon sokkal stabilabb és jövedelmezőbb üzletet tudsz felépíteni, mint nélküle. A konzultációim során, amikor erről beszélünk, sokszor felmerül a kérdés, hogy a network marketingben másolható-e az énmárka építés.

A válasz az, hogy teljes mértékben.

Ebből a bejegyzésből megtudod, hogy ez hogyan lehetséges és hogy hogyan tudod a megfelelő belépőidet támogatni abban, hogy sikeressé váljanak az üzletükben az énmárkájuknak is köszönhetően.

Miért másolható teljes mértékben az énmárka építés?

Az, hogy mindenki egy egyéniség és egyedi történettel, érdeklődési körrel és célokkal rendelkezik, azt jelenti, hogy rengeteg olyan dolog van, amivel kapcsolatban egy picit többet tud, mint az átlag, így értéket adhat másoknak. A jó énmárka alapja az értékadás. Nem követelmény az egyetemi végzettség, doktori, speciális szakértelem, korábbi vállalkozói sikerek és ami a legjobb, mások jóváhagyása sem. Bárki adhat értéket, és nincs meghatározva, hogy mikortól kezdhetsz másoknak segíteni.

Azokat az ismereteket is, amiket ebben a blogban folyamatosan megosztok, azokat sem én találom ki. Ez a bejegyzés például különféle videók, webinárok, online kurzusok és körülbelül 15 sikeres külföldi networker által leírt és általam is megfigyelt összefüggéseken alapszik. Hülyeség lenne csakis a saját tapasztalataimra támaszkodni és elvárni magamtól, hogy egyedül kitaláljam hogyan lehetsz sikeres az online network marketingben. Ha meggebednék sem tudnék annyi értéket nyújtani neked, mint úgy, hogy folyamatosan tanulok másoktól és tapasztalatot gyűjtök.

A válasz tehát az, hogy nem kell először sikeresnek és szakértőnek sem lenned azon a területen, amiben másoknak szeretnél segíteni.

De akkor hogyan indítsam az új belépőim?

Az, hogy az énmárka építés teljes mértékben másolható, nem jelenti azt, hogy a csapatod összes tagját kötelezned kell arra, hogy ezzel foglalkozzon és minden új csatlakozódnak át kell küldened az összes elérhető tréninget az énmárka építéssel kapcsolatban. Ha így próbálnád a friss belépőid indítani, azzal a legtöbbjüket összezavarnád esetleg megrémisztenéd. Tudom, mert csináltam. Másrészt pedig nem akar mindenki hatalmas sikert elérni. Főleg nem úgy, hogy az eredmények időben eltolódva jelennek meg, jóval azután, hogy rengeteg munkát fektettél az énmárkád építésébe. Ez pedig teljesen rendben is van.

Mivel nem fog a csapatod összes tagja énmárkát építeni, ezért első lépésben érdemes mindig az alapokkal – az aktív jelöltkereséssel – kezdeni, valamint az üzleti lehetőség és termékek bemutatásának a menetével. Ha erre már van egy bejáratott módszer vagy rendszer, amit a felsővonalad mutatott neked, akkor azt add tovább. Az indulásnál az a cél, hogy a friss belépőd azokat a lépéseket tanulja meg, amikkel az első eredményeit el tudja érni.

Következő lépésként pedig, amikor úgy látod, hogy a belépőd ebben a folyamatban megszerezte a szükséges gyakorlatot, kezd egyre jobban kommunikálni másokkal, átlátja a rendszert, komolyabban szeretne foglalkozni az online üzletével és az énmárkája építésével, akkor természetesen segíts neki benne, például úgy, hogy átlinkeled neki egy-egy ezzel kapcsolatos tréningem. A megfelelő képzések megosztása mellett támogasd abban, hogy megtalálja azt a területet, amin belül másoknak szeretne segíteni és amivel hosszabb távon is szenvedélyesen szeretne foglalkozni.

Ha szeretnél többet megtudni az énmárkád építéséről és, hogy hogyan tudok neked segíteni abban, hogy hosszú távon is stabil és jövedelmező üzletet építs és ezt a tudást tovább is adhasd a csapatodnak, akkor foglalj időpontot egy ingyenes konzultációra velem, ahonnan gyakorlati tudással fogsz távozni.

Szeretnél még több segítséget, hogy beizzítsd az üzleted?

Foglalj időpontot Ingyenes Konzultációra velem, hogy megtaláljuk a számodra megfelelő stratégiát az üzletedhez! Foglalok…

Csatlakozz a Facebook Közösségünkhöz, ahol több, mint 1500 hasonló gondolkodású online networkerrel találkozhatsz és felteheted a kérdéseid. Csatlakozz itt…

Megosztás

Hasonló bejegyzések

online network marketing
zitamartonosi

Tartalom és posztötletek, hogy többet értékesíts most karácsonykor

Az év vége az egyik legjobb időszak, hogy növeld az értékesítéseid számát. Ráadásul a legtöbb partnercég sokszor teljesen új termékekkel, csomagolással készül vagy átgondolt karácsonyi csomagokat is összeállít, hogy segítse a munkád.