Hogyan használd fel a videópartit, hogy korlátlan számú jelölted legyen ingyenesen?

Ahhoz, hogy korlátlan számú jelölted legyen, szükséged lesz egy olyan eszközre, amivel azonnal magadra tudod irányítani a célcsoportod figyelmét. A Facebook új funkciója, a videóparti pontosan egy ilyen eszköz!

Ha még tartasz az élőzéstől, de szeretnél minél több emberhez eljutni, akkor ezt neked találták ki. A Facebook videópartival egy gombnyomással megoszthatsz a Facebookon már nyilvánosan elérhető videót bármelyik csoportban és erről a tagok értesítést kapnak. Ez pedig azt jelenti, hogy nem tűnik el észrevétlenül a bejegyzésed a többi poszt között, ami könnyen megtörténik az egyszerűen feltöltött videókkal.

Izgatott vagy? A következő lépések segítségedre lesznek videóparti indításában és irányításában a kiválasztott csoportban.

1. Hozd létre a videóparti posztot!

Asztali gépen vagy laptopon lépj be a csoportba, ahol közzé szeretnéd tenni a videópartidat és kezdj egy új bejegyzést. A lehetőségek közül (fénykép/videó, szavazás…) válaszd ki a videópartit. A felugró ablakban add meg a videópartid címét és leírását. Olyan címet és leírást adj meg, ami felkelti a célcsoportod érdeklődését.

Következő lépésként add hozzá a videókat, amiket le szeretnél játszani. Ehhez kattints a “Videó hozzáadása” gombra. Itt automatikusan fel fognak ugrani a számodra Ajánlott műsorok. Felette rá tudsz keresni a Facebookon egy-egy konkrét oldalra, aminek a videói közül tudsz választani. Nyomkodd végig a keresés melletti funkciókat is, itt megtalálod azokat a videókat, amiket már láttál, amik a csoportjaidban vannak, az élő videókat, amiket korábban elmentettél és azokat, amiket a preferenciáid alapján ajánl neked a rendszer.

Amikor megvan a videó, amit szeretnél megosztani, kattints a “Hozzáadás a sorhoz” gombra. Ha egy témán belül többet szeretnél megmutatni a célcsoportodnak, akkor többet is sorba rendezhetsz. Ha valamelyik videót mégsem szeretnéd beletenni, akkor azt ki tudod törölni.

2. Irányítsd a Videópartit!

Amikor kiválasztottad a videókat, már indíthatod is a videópartit a “Küldés” gombbal. Amíg mennek a videóid, a bal alsó sarokban folyamatosan láthatod azoknak a profilképét, akik figyelemmel követik az adásod. Ha eleinte csak néhány profilt látsz, ne aggódj, kell egy kis idő, amíg kapcsolódnak az érdeklődők. A megjelenő profilok mellett a “+Meghívás” gombra kattintva egy-egy konkrét személyt meg is tudsz hívni, ha ő is tagja a csoportnak. Jobb oldalon pedig nézőid hozzászólásait láthatod.

Ha közben szeretnél még videót hozzáadni a lejátszási listádhoz, azt is megteheted a “Videó hozzáadása” gombbal. Arra figyelj, hogy a nézőid is ugyanazt látják, mint te. Tehát ha megállítod, visszatekered a videód, vagy átugrasz egyet, azt fogják ők is nézni élőben. Képzeld el azt, hogy nálad van a távirányító és te döntöd el, hogy mit néz mindenki, aki bekapcsolódott.

3. Fejezd be a videópartit!

Amikor végigértek a kiválasztott videóid és nem szeretnél többet hozzáadni, akkor a befejezéshez kattints a “Videóparti befejezése” gombra. Miután te bezártad, mások már nem tudják megnyitni a videópartid, és a nézők hozzászólásai is eltűnnek. Viszont a videók, amiket megosztottál ugyanúgy elérhetőek maradnak az eredeti helyükön, így ha valaki lemaradt vagy szeretné újranézni őket, akkor arra is van lehetősége.

Ennyire egyszerű videópartit indítani és irányítani. Elég egy hatékony videó és bármennyi jelöltet tudsz gyűjteni az üzletedhez teljesen ingyen. Hát nem elképesztően izgalmas? Hihetetlen, de annak ellenére, hogy mennyire hatékony és mekkora elérést jelenthet, még alig alkalmazzák. Legyél te az elsők között, akik kihasználják az előnyeit! 

Szeretnél még több segítséget, hogy beizzítsd az üzleted?

Foglalj időpontot Ingyenes Konzultációra velem, hogy megtaláljuk a számodra megfelelő stratégiát az üzletedhez! Foglalok…

Csatlakozz a Facebook Közösségünkhöz, ahol több, mint 1400 hasonló gondolkodású online networkerrel találkozhatsz és felteheted a kérdéseid. Csatlakozz itt…

Megosztás

Hasonló bejegyzések

online network marketing
zitamartonosi

Tartalom és posztötletek, hogy többet értékesíts most karácsonykor

Az év vége az egyik legjobb időszak, hogy növeld az értékesítéseid számát. Ráadásul a legtöbb partnercég sokszor teljesen új termékekkel, csomagolással készül vagy átgondolt karácsonyi csomagokat is összeállít, hogy segítse a munkád.