Hogyan meséld el a saját történeted, hogy felkeltsd az érdeklődést az üzleted iránt?

A tények állítanak, a történetek pedig értékesítenek. Lehet, hogy ezt hallottad már a felsővonaladtól… És milyen igaza van! Sorolhatjuk a tényeket és adatokat a partnercégünkről amíg be nem lilul a fejünk, de akkor fognak igazán figyelni rád, ha először azonosolni tudnak a történeteddel.

Az emberek azokkal a személyekkel akarnak együtt dolgozni, akiket ismernek, kedvelnek és akikben megbíznak. A saját történeted egy olyan hatékony eszköz lehet a kezedben, amit mindig fel tudsz használni akár előben, híváson vagy videóhíváson keresztül, hogy segítsen kiépíteni a bizalmat közted és a jelölted között. A következő kérdések alapján össze tudod állítani a legütősebb sztoridat:

1. Ki vagy te? Mi a háttered? Mi a végzettséged? Mivel foglalkozol?

2. Mi az, amit nem szeretsz/nem szerettél a munkádban? Mi történt az életedben, ami miatt új lehetőséget kerestél? Hogyan találtad meg ezt a lehetőséget, amivel foglalkozol?

3. Hogyan jelent/jelentett ez a lehetőség megoldást a problémáidra? Miért döntöttél mellette?

4. Milyen eredményeid lettek? Tök mindegy, hogy mikor kezdted az üzleted, valamilyen eredményt már elértél vele. Elkezdtél a jövőd bebiztosításán dolgozni; fejleszted a személyiséged; egy hét alatt leadtál két kilót vagy már ki tudtad egészíteni a kereseted…

5. Miért tudod ezt elérni pont ezzel az üzlettel? Építsd fel a képzési rendszereteket!

Például:

1. Martonosi Zita vagyok, kereskedelem és marketing alap, valamint üzlet és vállalkozás mesterdiplomám van. Dolgoztam rengeteg helyen külföldön és kosarasként is itthon.

2. Egyik munkahelyemen sem kedveltem, hogy meg volt szabva, hogy mikor mit kell tennem, és félelmetesnek tűnt, hogy a következő 40 évemben a munkahelyem lesz számomra az első helyen. Ráadásul be volt határolva, hogy maximum mennyit tudok keresni és azzal az összeggel sosem válthattam volna valóra azokat a dolgokat, amiket szeretnék. Plusz, nem szeretném a jövőmet mások kezébe tenni és csak reménykedni abban, hogy lesz nyugdíjam. Egyszerűen azt tartottam logikusnak, ha a kezembe veszem az irányítást.

3. Azért választottam a network marketinget, mert úgy tudom beosztani az időm, ahogy én szeretném és minimális kockázattal, ráadásul főként otthonról dolgozva tudok néhány év alatt anyagilag függetlenné válni.

Ötlet: Azért választottam az online network marketinget, mert édesanyaként jövedelmet tudok vele építeni napi néhány órában és közben itthon lehetek a családommal.

4. Mióta online network marketinggel foglalkozom megtanultam bízni magamban. Ma már tudom, hogy képes vagyok arra, hogy elérjem a céljaimat, 100%-ban bízok a jövőmben és élvezem az utazást és az újabb és újabb sikereket az utamon.

Ötlet: Mióta ezzel az üzlettel foglalkozom, sikerült változtatnom az életmódomon. Leadtam 15 kilót, sokkal fiatalabbnak és fittebbnek nézek ki, és energikusabbnak érzem magam.

5. Sikeresnek tartom magam, mert a partnercégem maximálisan támogat és  olyan képzési rendszert használunk, aminek köszönhetően át tudom adni az üzenetem másoknak és hatékonyan meg is tudom nekik mutatni a lehetőségünket. 

Ötlet: Tudom, hogy egyre több sikert fogok elérni, mert a felsővonalam képzései segítenek felhasználni a közösségi média adta lehetőségeket.

Szeretnél még több segítséget, hogy beizzítsd az üzleted?

Foglalj időpontot Ingyenes Konzultációra velem, hogy megtaláljuk a számodra megfelelő stratégiát az üzletedhez! Foglalok…

Csatlakozz a Facebook Közösségünkhöz, ahol több, mint 1200 hasonló gondolkodású online networkerrel találkozhatsz és felteheted a kérdéseid. Csatlakozz itt…

Megosztás

Hasonló bejegyzések

online network marketing
zitamartonosi

Tartalom és posztötletek, hogy többet értékesíts most karácsonykor

Az év vége az egyik legjobb időszak, hogy növeld az értékesítéseid számát. Ráadásul a legtöbb partnercég sokszor teljesen új termékekkel, csomagolással készül vagy átgondolt karácsonyi csomagokat is összeállít, hogy segítse a munkád.