Hogyan tudod legjobban hasznosítani a céged rendezvényeit?

Szoktál járni a céged rendezvényeire? Amellett, hogy elképesztő élmény egy ilyen rendezvényen részt venni, rendkívül hasznos lehet neked és a csapatod számára is. Függetlenül attól, hogy az online hálózatépítést választottad vagy sem, ezek az események plusz hatékony eszközök lehetnek a kezedben az üzleted építésére, tehát hülyeség lenne figyelmen kívül hagynod őket.

A céges rendezvények általában két dologról szólnak:

Egyrészt képzést kapsz rajtuk: az aktuálisan másoknak működő módszerekről hallhatsz, amik inspirálhatnak téged és plusz lökést adhatnak az üzletedhez.

Másrészt pedig a hited a építésében segítenek: a színpadon látsz rengeteg olyan üzletépítőt, akik eredményeket értek el, és azt érzed, hogy ha ők képesek voltak ezt elérni, akkor neked is menni fog. 

De hogyan tudod a legjobban hasznosítani ezeket a rendezvényeket és támogatni velük a személyes márkád is? A következő tippek segíthetnek:

Érezd jól magad és örökítsd is meg!

Szuper a hangulat a rendezvényen, mindenki jókedvű és együtt ünnepel? Ezt kár lenne kihagyni, csinálj sok-sok képet! Később, amikor ezeket a fotókat megosztod valamelyik közösségi profilodon, írj mellé néhány izgalmas sort, hogy felkeltsd vele a kíváncsiságot.

Jegyzetelj!

A többnapos rendezvényeken rengeteg információt hallasz, amiből ki kell hámoznod a lényeget. Ilyenkor két kérdés alapján szoktam kiválasztani, hogy mit írok le:

A. Fel tudom-e használni a hallottakat az üzletemhez? Azokat a gondolatokat írom le, amik cselekvésre késztetnek. Ha hallottam például egy tippet, amit az üzletemben fel tudok használni, akkor azt, és az azzal kapcsolatos további ötleteim írom le.

B. Mit tudok megosztani a másokkal? Ezt nem kell magyarázni, értékes anyagok megosztásával tudod legkönnyebben magadhoz vonzani az embereket.

Bárkitől tudsz tanulni!

Függetlenül attól, hogy valaki esetleg alacsonyabb szinten van mint te, vagy hogy, szimpatikus-e számodra, figyelj oda a mondanivalójára, ha színpadon van. Bárkitől hallhatsz egy-egy jó gondolatot, amit később tudsz hasznosítani.

Kérdezz!

Ha van rá lehetőséged, akkor ismerkedj meg egy-egy sikeresebb vezetővel. Tudj meg róla előre néhány dolgot, és ha van egy pici ideje, akkor tedd fel neki az üzletépítéssel kapcsolatos kérdésed, amit előre kigondoltál. Biztos lehetsz benne, hogy személyesen részletesebben és konkrétabban fog beszélni neked egy-egy témáról, mint amikor a nagyközönség számára megfelelő módon kell fogalmaznia a színpadon.

Légy nyitott!

Teljesen rendben van, ha te inkább zárkózott személyiség vagy. Én is az vagyok! Ezt viszont nem használhatod magyarázatként arra, hogy nem építesz kapcsolatokat. Különben is tök egyszerű dolgod van: bemutatkozol, mosolyogsz, megjegyzed a másik nevét, utána pedig egyszerűen csak kérdezel. Alapvetőnek tűnik, de nagyon kevesen érdeklődnek őszintén mások iránt. Tehát nem kell különösen szórakoztatónak lenned ahhoz, hogy megjegyezzenek téged. Ha figyelsz másokra, szeretni fognak téged.

Jack Woodford azt írja egyik könyvében, hogy: „Kevés ember tud az elragadtatott figyelem burkolt bókjának ellenállni.” Milyen igaza van!

(Ha még nem olvastad, akkor ebben a témában elképesztően jó könyv: Dale Carnegie SIKERKALAUZ 1. Hogyan szerezzünk barátokat, hogy bánjunk az emberekkel?)

A lényeg: akár van csapatod, akár nincs, igyekezz mindig elmenni a céges rendezvényekre. Motiválttá válsz és tele leszel új ötletekkel, és értékes tartalmakkal.

 

Szeretnél még több segítséget, hogy beizzítsd az üzleted?

Foglalj időpontot Ingyenes Konzultációra velem, hogy megtaláljuk a számodra megfelelő stratégiát az üzletedhez! Foglalok…

Csatlakozz a Facebook Közösségünkhöz, ahol több, mint 1200 hasonló gondolkodású online networkerrel találkozhatsz és felteheted a kérdéseid. Csatlakozz itt…

Megosztás

Hasonló bejegyzések

online network marketing
zitamartonosi

Tartalom és posztötletek, hogy többet értékesíts most karácsonykor

Az év vége az egyik legjobb időszak, hogy növeld az értékesítéseid számát. Ráadásul a legtöbb partnercég sokszor teljesen új termékekkel, csomagolással készül vagy átgondolt karácsonyi csomagokat is összeállít, hogy segítse a munkád.