Hogyan hozz pozitív változást az üzletedbe és az életedbe?

Ha már egy ideje network marketinggel foglalkozol, akkor biztosan feltűnt neked is, hogy a partnercégednél nagy hangsúlyt fektetnek a megfelelő hozzáállás kialakítására. De miért annyira fontos ez? A gondolataink irányítják a cselekedeteinket és így az eredményeinkért is felelősek.

Sokan érdeklődtek az üzleted felől, de ebből néhányan nem válaszoltak? Páran beléptek hozzád, de ebből ketten nem a legnagyobb csomagot vették meg? Megvették a legnagyobb csomagot, de már két hete nem csinálnak semmit? Ez bizony szörnyű! Az ilyen típusú gondolatokkal nem vagy előrébb, csak rombolják az üzleted és az életed is.  Ez tény.

Tehát, ha sokszor azon kapod magad, hogy egy-egy helyzetben arra figyelsz és azt jegyzed meg, ami nem tökéletes, még akkor is, amikor valami jó dolog történt, akkor ne csodálkozz, ha nincsenek jobb eredményeid. A következőkben Eric Worre 4 lépése fog neked segíteni abban, hogy kialakítsd magadban a pozitív gondolkodást, hogy egyre jobb eredményeid lehessenek az üzletedben:

1. Tudatosság - ismerd fel, amikor negatív gondolataid támadnak!

A tudatosság azt jelenti, hogy igyekszel objektíven, kívülről vizsgálni a gondolataid és felismerni köztük azokat, amelyek hátráltatnak a network marketingben és az életedben. Ez sokszor nehezebb, mint amilyennek tűnik, mert általában nem foglalkozunk a gondolatainkkal. Melyek azok az akadályok, amik újra és újra jelentkeznek, vagy mi az, ami általában halogatásra késztet téged? Mi tart sokszor vissza, és mi miatt nem lépsz, amikor te is tudod, hogy kellene? A következőkben tehát elemezd tudatosan a szokásaid és gondolataid, hogy azonosítani tudd, hogy mikor gyengül el a hited magadban!

2. Megértés - értsd meg, hogy mi indítja el benned ezeket a gondolatokat!

Amikor azonosítottad ezeket a gondolatokat, akkor igyekezz megérteni, hogy mi az, ami kiváltja belőled őket. Előfordult már veled, hogy egy nap többször is visszautasítottak téged? Esetleg valaki a családodból nem hisz abban, amit csinálsz és ezt szóvá is teszi neked ahányszor csak teheti? Megtörtént már veled, hogy ilyenkor negatív gondolataid támadtak és kevésbé hittél az üzletedben és saját magadban? Ahhoz, hogy változtatni tudj, fel kell ismerned, hogy milyen személyek, helyzetek vagy körülmények aktivizálják benned a kishitű gondolatokat.

3. Elkülönítés - zárd ki őket!

Következő lépésként pedig csökkentened kell ezeknek a helyzeteknek a számát. Ilyen szituáció lehet sajnos az, amikor találkozol egy “barátoddal”, aki csak “jót akar” neked, és elmondja, hogy ez nem fog működni; lehet egy szokásod, amitől rosszul érzed magad; lehet olyan elfoglaltság, ami csak az idődet húzza, de nem haladsz vele előre. Miután ezeket felismerted, tudatosan zárd el magad tőlük akár fizikailag, akár mentálisan és ne engedd, hogy hatással legyenek az érzéseidre és a hozzáállásodra!

4. Újraformálás - alakíts ki új gondolkodási módot!

Vegyél fel a régi hátráltató szokásaid helyett újakat, amikkel a felmerülő nehézségekre reagálsz! Korábban, amikor felmerült valamilyen megoldandó probléma, akkor elkezdtél sopánkodni és egész nap azon agyalni, hogy az ilyen dolgok miért mindig pont veled történnek meg? Előrébb lettél vele? Nem? Akkor legközelebb próbáld meg ezt az egész folyamatot átlépni és azonnal a megoldáson dolgozni. Nincs ötleted, hogyan lehetne valamit megvalósítani az online üzletedben és úgy érzed, hogy egy helyben topogsz? Eddig ilyenkor mindig hátradőltél és vártad, hogy a szponzorod megoldja és kitalálja mi lenne neked jó? Gondolkodj te a lehetőségeken, keress rá, less el egy-két jó fogást másoktól, majd add hozzá a saját személyiséged és ötleteid! Lehet, hogy egy-két korábbi bejegyzésemben is találsz hasznos tippeket hozzá. 🙂 

Tudnod kell, hogy függetlenül attól, hogy jelenleg hol tartasz az életedben el tudsz jutni oda, ahova szeretnél. Mindened megvan ahhoz, hogy sikeres légy.

Te döntöd el, hogyan érzed magad, és hogy mit érsz el. Dönts úgy, hogy mindennek a pozitív oldalát nézed és a boldogság, a produktivitás, a kezdeményezés, az új, izgalmas ötletek megvalósítása mind a szokásoddá fog válni, ami az üzleteden is meg fog mutatkozni!

Szeretnél még több segítséget, hogy beizzítsd az üzleted?

Foglalj időpontot Ingyenes Konzultációra velem, hogy megtaláljuk a számodra megfelelő stratégiát az üzletedhez! Foglalok…

Csatlakozz a Facebook Közösségünkhöz, ahol több, mint 1200 hasonló gondolkodású online networkerrel találkozhatsz és felteheted a kérdéseid. Csatlakozz itt…

Megosztás

Hasonló bejegyzések

online network marketing
zitamartonosi

Tartalom és posztötletek, hogy többet értékesíts most karácsonykor

Az év vége az egyik legjobb időszak, hogy növeld az értékesítéseid számát. Ráadásul a legtöbb partnercég sokszor teljesen új termékekkel, csomagolással készül vagy átgondolt karácsonyi csomagokat is összeállít, hogy segítse a munkád.