Hogyan használd fel a céged online prezentációit a forgalmad növeléséhez?

A legtöbb cégnek van online prezentációja, tréningje, termékbemutatója, konferenciája, workshopja… Ezek mind remek eszközök a másolódás támogatására.

A legjobb bennük, hogy egy, már tapasztalt, hozzáértő személy beszél az üzleti lehetőségről, vagy egy szakértő a termékekről, és lehetőséged van felhasználni az ő anyagaikat az üzleted építéséhez.

Ha eddig úgy érzed, hogy nem tudtad igazán az előnyödre fordítani ezeket az online prezentációkat, akkor a következő pontok segíthetnek neked, hogy kihozd belőlük a maximumot:

1. Tedd érdekessé!

Hogyan növeld azoknak a számát, akik meg is nézik a prezentációt? 

 • A hozzáfűzött szövegben fogalmazd meg, hogy milyen előnnyel jár a résztvevőknek! Például megtudhatják, hogy tavasszal mire kell vigyázniuk, hogy elkerüljék a betegségeket, és milyen vitaminokra van a szervezetüknek ebben az időszakban leginkább szüksége.
 • Építsd fel az előadót! Szeretnéd, ha az érdeklődőid is tudnák, hogy mennyire felkészült a tréner és, hogy lehet bízni abban, amit mond? Mondd el nekik! Építsd fel az előadót, hogy a meghívottak is megértsék, hogy érdemes megfogadni a tanácsait.
 • Adj hozzá izgalmas képet vagy vegyél fel hozzá egy rövid videót, amiben ezeket elmondod! Ezzel érdekesebbé tudod tenni a tréninget.
 • Informálj! Remekül működik, amikor az esemény alatt egy bejegyzésben hozzáfűzöd a gyakran előforduló kérdéseket a prezentációval kapcsolatban. Például: “Hogyan lehet megnyitni a tréninget?”; “Láthatják-e a meghívottakat az előadók kamerán keresztül?”; “Lehet-e kérdezni?”; “Kell-e valamilyen adatot megadni bejelentkezésnél?”; “Ha igen, akkor mit és miért?”

2. Személyesen hívj meg!

A legegyszerűbb és leggyorsabb meghívás, ha egyszerűen létrehozod az eseményt a csoportodban, mert arról minden egyes tag értesítést kap. Sokan azonban ezeket az értesítéseket figyelmen kívül hagyják, mert rengetegen hívják meg őket különféle eseményekre. 

Amikor engem például meghív egy olyan személy, akit nem, vagy alig ismerek, azt alapból figyelmen kívül hagyom, mert arra gondolok, hogy valószínűleg az összes ismerősét meghívta, így ez nem is nekem szól. 

Növeld drasztikusan az esélyeid, és a jelölteid személyesen is hívd meg, akár hang vagy videóüzenettel! Mennyire máshogy állnál hozzá te is, ha azt látnád, hogy személy szerint neked szóló üzenetben hívtak meg?

Sarah Robbins szerint a következő szövegek fantaszikusan működnek meghívásnál:

 • Lesz egy virtuális esemény, amiből megtudod, hogyan…
 • Sokat jelentene nekem, ha meg tudnád nézni a személyes meghívottamként…
 • Nagyszerű meglepetések lesznek, amiket megnyerhetsz, ha a végéig maradsz…
 • Otthonról nézheted élőben a pizsamádban a kedvenc boroddal a kezedben…
 • Ez egy egyszerű és kényelmes mód arra, hogy többet megtudj a…
 • Számíthatok rád?
 • Szuper! Kíváncsi vagyok a véleményedre, ezért utána keresni foglak ezzel kapcsolatban…

3. Kövess után!

Nincs olyan sikeres hálózatépítő, aki ne értene egyet azzal, hogy a jövedelem az utánkövetésben van. Amikor véget ért a prezi, akkor keresd fel a jelölted, ahogy megígérted neki előtte. 

Ötletek hatékony utánkövetésre:

 • Köszönöm, hogy részt vettél a tréningen és igazán értékelem, hogy szakítottál erre az alkalomra egy órát…
 • Mi tetszett legjobban?
 • Milyen kérdéseid vannak a látottakkal/hallottakkal kapcsolatban? Nagyon szívesen válaszolok rájuk.
 • Szeretsz olcsóbban vásárolni? Szeretnéd kipróbálni a termékeket kedvezménnyel?
 • Érdekelne téged, hogy hogyan tudsz további kedvezményt kapni a termékekre ehhez hasonló prezencációk segítségével?

A partnercéged marketing eszközei elképesztően hasznosak lehetnek az üzletedben. Érdemes rájuk építened, mert ezeket a tartalmakat készen kapjátok, így könnyedén másolható a használatuk.

Szeretnél még több segítséget, hogy beizzítsd az üzleted?

Foglalj időpontot Ingyenes Konzultációra velem, hogy megtaláljuk a számodra megfelelő stratégiát az üzletedhez! Foglalok…

Csatlakozz a Facebook Közösségünkhöz, ahol több, mint 1200 hasonló gondolkodású online networkerrel találkozhatsz és felteheted a kérdéseid. Csatlakozz itt…

Megosztás

Hasonló bejegyzések

online network marketing
zitamartonosi

Tartalom és posztötletek, hogy többet értékesíts most karácsonykor

Az év vége az egyik legjobb időszak, hogy növeld az értékesítéseid számát. Ráadásul a legtöbb partnercég sokszor teljesen új termékekkel, csomagolással készül vagy átgondolt karácsonyi csomagokat is összeállít, hogy segítse a munkád.