Bizonyítsd a hiteled ajánlásokkal, hogy több vásárlód és belépőd legyen!

Akár kezdő networker vagy néhány vásárlóval, akár már egy vezető több ezres csapattal, az ebben a bejegyzésben összefoglalt, gyorsan megvalósítható ötlettel új szintre emelheted a hitelességed és az online üzleted.

Már vannak elégedett vásárlóid és/vagy belépőid, akik téged választottak mentoruknak és elégedettek veled. Remek! Ezt tudják ők és tudod te, viszont a legfontosabb személyek, a potenciális vásárlóid és belépőid erről még nem tudnak, hiszen erről semmilyen információt nem látni a profilodon vagy az oldaladon.

Ha egyszerűen elmondod magadról, hogy veled nagyon jó együtt dolgozni, és jó vezető vagy, az sajnos nem hangzik túl jól és nem is hatásos.

Viszont, ha ugyanezt egyik elégedett vásárlód, vagy a csapatod egyik tagja teszi, az már hatalmas mértékben hozzá tud járulni a rólad online kialakult képhez vagyis az énmárkádhoz.

Nem véletlenül van ma már lehetőségünk arra, hogy rengeteg felületen pontozzunk, értékeljünk, és elmondjuk a tapasztalatainkat. Statisztikák alapján az online történő vásárlások túlnyomó része az elérhető vélemények elolvasása után történik meg. Miért ne alapoznának az érdeklődőid ugyanígy mások véleményére egy sokkal nagyobb elköteleződéssel járó döntésnél?

Te kit választanál mentorodnak?

Egy olyan személyt, aki csak arról beszél, hogy a világ legjobb partnercégénél van, a világ legjobb termékeivel, vagy egy olyan személyt, akiről sok-sok szuper videót nézhetsz meg, amiben arról beszélnek, hogy konkrétan milyen eredményeket értek el a segítségével?

A hívásaimon mindig megkérdezem az érdeklődőim, hogy milyen tartalmakat láttak tőlem, mi alapján döntöttek úgy, hogy felkeresnek engem. A válaszok 80%-ában kitérnek arra, hogy láttak egy-egy videót, amiben korábbi ügyfeleimmel beszélgettem arról, hogy milyen eredményeket értünk el.

+1 érv az ajánlás mellett

Ha megkérdezed az embereket, akik veled dolgoznak vagy tőled vásárolnak, hogy mi a véleményük a munkádról, akkor azt fogják érezni, hogy ők fontosak számodra és neked számít a véleményük. Veled fognak maradni hosszútávon.
Plusz a válaszaikból tanulhatsz! Megtudod, hogy mi az a terület, amin még érdemes fejlődnöd, és pontosabb képet kapsz magadról.

Irányított kérdések

Szuper, ha megkérsz másokat hogy írjanak vagy mondjanak rólad véleményt, de tapasztalat alapján ilyenkor nem feltétlenül azt mondják el, amire kíváncsiak a leendő vásárlóid. Ezen rengeteget tudsz javítani, ha megfelelő kérdésekkel irányítod az ajánlást. 

A legjobb kérdéseimet, és az egész ajánláskérő dokumentum vázát – amit használni szoktam – összefoglaltam egy ingyenesen letölthető anyagba. Ezeket a kérdéseket a visszajelzések és tapasztalatok alapján folymatosan alakítottam, hogy a lehető legjobb, legépítőbb válaszokat kaphasd meg rájuk, amik alátámasztják a hiteled, hogy minél több vásárlód és bevételed legyen.

Hogyan gyűjtsd be a legtöbb értékes videót?

Beszéljünk a tényekről! A legtöbben nem szívesen készítenek videót. A videókészítésbe időt és energiát kell fektetni és általában ennek mindannyian szűkében vagyunk. 

Gondold át, hogy mit tudsz cserébe adni! Például te is készíthetsz másoknak hasonló videót! Esetleg valamelyik alsóvonaladnak. Ezzel kétszeresen jársz jól, mert az ő üzletét is segíted.

Ígérhetsz nekik valamilyen terméket/termékmintát. Ha kijött egy új izgalmas termék és úgy gondolod, hogy hasznukra lenne, esetleg megkedvelnék, akkor lepd meg őket cserébe azért, hogy elkészítik neked a videót.

Tipp: közösen is felvehetitek az anyagot egy Zoom híváson keresztül.

Valószínűleg már most sok olyan követőd van, aki már elgondolkodott azon, hogy reagál valamelyik tartalmadra, esetleg felveszi veled a kapcsolatot, de kell egy utolsó pozitív löket ahhoz, hogy döntsön. Legyen ez egy szuper ajánlás!

Itt töltheted le hozzá a kérdéseket!

Több segítségre van szükséged?

Foglalj időpontot Ingyenes Konzultációra velem, hogy megtaláljuk a számodra megfelelő stratégiát az üzletedhez! Foglalok…

Csatlakozz a Facebook Közösségünkhöz, ahol több, mint 2000 hasonló gondolkodású online networkerrel találkozhatsz és felteheted a kérdéseid. Csatlakozom…

Megosztás

Hasonló bejegyzések

online network marketing
zitamartonosi

Tartalom és posztötletek, hogy többet értékesíts most karácsonykor

Az év vége az egyik legjobb időszak, hogy növeld az értékesítéseid számát. Ráadásul a legtöbb partnercég sokszor teljesen új termékekkel, csomagolással készül vagy átgondolt karácsonyi csomagokat is összeállít, hogy segítse a munkád.