5 tipp, hogy többen nézzék meg a videóidat, akkor is, ha még csak most kezdesz tartalmakat készíteni

Napokig dolgozol a videódon, majd eljön a perc, hogy végre kirakd, várod a reakciókat a lájkokat, de az eredmény kiábrándító. Nem jönnek a kedvelések, ezért megnézed a statisztikád és látod, hogy nemhogy lájkok nem jönnek, de még csak meg sem nézik a videódat.

Ne aggódj ismerjük az érzést és ebben a bejegyzésben arról lesz szó, hogy hogyan tudsz ezen erőlködés nélkül változtatni és elérni, hogy minél többen nézzék folyamatosan a videóidat.

1. Add el a videódat!

Hiába nagyon értékes, hiába dolgozol vele és adod ingyen, attól még nem fogják megnyitni és megnézni, ha nem adod el magát a videódat is.

Sokszor csináltunk már olyan videót, amiben annyira értékes, tapasztalaton alapuló tudást adtunk át, hogy olyan érzésünk volt, hogy aki megnézi, az gyakorlatilag kirabol minket, de ugye hiszünk az értékadásban és ki is raktuk ezeket a videókat.

Azt hittem, hogy rengetegen fogják megnézni, mert olyan anyagokért általában fizetni kell

Azonban nagy meglepetés ért bennünket, amikor láttuk, hogy a várthoz képest jóval kevesebbszer nyitották meg a videót.

Nem volt felépítve! Nem volt elég izgalmas a címe és leírása a videónak és a legtöbben meg sem nyitották azt.

2. Találd meg mi működik neked!

Mindig felmerül a kérdés, hogy milyen videókkal érdemes dolgozni. Nagyon rövid, vagy megvágott és feltöltött videókkal, vagy esetleg hosszú élő videókkal? Mindet csináltuk és mind szuperül működik! A kérdés, hogy hozzád melyik áll legközelebb?

Mi a nagyon rövid 1 perc körüli videókat társítjuk a hosszabb élő videókkal. Szem előtt tartva a ráfordított időt, hogy hányan nézik meg a videókat és hogy hogyan tudunk ezeken keresztül kapcsolatot építeni, és azt is, hogy mi mit szeretünk legjobban, ez a megoldás tűnik legjobbnak.

Korábban feltöltött videókkal dolgoztunk, amik szintén nagyon szépen működnek, azokat hosszú távon is nagyon sokan megnézhetik, és ha esetleg van blogod, akkor oda is fel tudod azokat tölteni nem csak a közösségi felületekre.

3. Lendület, energia, esetleg humor, szórakozás

Nagyon jó, hogy értéket adsz a videóidban, azonban ez a legtöbbször nem elég. Spékeld meg a videóidat! Ha jó a humorérzéked, vagy szeretsz videót vágni, akkor úgy szórakoztatóbbá tudod tenni, vagy ha erre nincs lehetőséged, akkor viszont lelkesedést és energiát mindig tudsz belevinni.

Én például így közelítem, és amint látjátok Gabinak nincs ilyenekre szüksége, ő elég vicces ahhoz, hogy lekösse a figyelmet, még grimaszokat is vághat.

“Én nem vagyok ilyen. Meg kell változtatnom magam?” 

Dehogy kell!

Vedd az alap személyiséged, – akár extrovertált vagy akár introvertált – és adj hozzá 20% lelkesedést, és energiát. Ez az, ami jól mutat a videóban.

A videó igényli ezt a plusz energiát.

4. Harangozd be!

Ahhoz, hogy ezt meg tudd tenni, szükséged van tervezésre. Legjobb, ha már hetekkel előre tudod, hogy milyen tartalmakat fogsz készíteni, de ha nem, akkor is érdemes legalább pár nappal előre készülnöd.

Sokkal gyorsabban meg fogja érteni a közönséged azt a rendszert, amit követsz, és ha jól fel tudod építeni, akkor alkalmazkodni fognak, hogy láthassák a tartalmaidat, például az élő videódat.

Hol tudod beharangozni?

  • Az azt megelőző videóban
  • Eseményben
  • Mystoryban
  • Egyszerű posztban
  • E-mailen, vagy ha majd a chatbotnál újra engedélyeik, akkor a chatbotodnál

 

5. A rendszeresség a legjobb barátod

Az embereknek időre van szükségük ahhoz, hogy megértsék, hogy mivel foglalkozol. Ehhez nagyon sokszor kell megjelenned hasonló témájú értéket adó tartalmakkal.

“De Zita, nem tudok annyi mindent egy dologról mondani.”

Nem baj, ha néha hasonló dolgokat mondasz el. Nem látja mindenki az összes tartalmad, viszont fontos, hogy megjegyezzék a fő üzeneted.

Tehát a témák lehetnek átfedésben, nem baj, ha egy dolgot több szemszögből közelítesz meg, viszont segíts bennünk azoknak az embereknek, akikkel kapcsolatot szeretnél építeni és meg fogod találni őket, vagy ők találnak rád.

Több segítségre van szükséged?

Foglalj időpontot Ingyenes Konzultációra velem, hogy megtaláljuk a számodra megfelelő stratégiát az üzletedhez! Foglalok…

Csatlakozz a Facebook Közösségünkhöz, ahol több, mint 2000 hasonló gondolkodású online networkerrel találkozhatsz és felteheted a kérdéseid. Csatlakozom…

Megosztás

Hasonló bejegyzések

online network marketing
zitamartonosi

Tartalom és posztötletek, hogy többet értékesíts most karácsonykor

Az év vége az egyik legjobb időszak, hogy növeld az értékesítéseid számát. Ráadásul a legtöbb partnercég sokszor teljesen új termékekkel, csomagolással készül vagy átgondolt karácsonyi csomagokat is összeállít, hogy segítse a munkád.