Messenger... Hogyan légy vele eredményes az üzletépítésben?

Biztosan te is ismered a Messengert. Valószínűleg te is egész nap ezen keresztül üzengetsz az ismerőseidnek, és a jelölteiddel, üzlettársaiddal is így tartod a kapcsolatot. Azt gondolom, hogy ez egy elképesztően hatékony eszköz az online üzletépítéshez, mert mindenkinek a rendelkezésére áll, egyszerű a használata, tehát könnyen másolható és segít neked személyes kapcsolatok kialakításában. A network marketingben pedig ez a cél!

Mindenesetre akármilyen erőteljes eszközről is van szó, megfelelően kell tudnod használni, hogy ellenállás helyett, érdeklődést tudj kiváltani vele. A következőkben olyan ötleteket osztok meg veled, amikkel kit tudsz tűnni, rövid idő alatt személyes kapcsolatot tudsz kialakítani a jelölteddel, meg tudod alapozni közöttetek a bizalmat és növelni tudod az esélyét annak, hogy válaszoljon a hívásodra az előre egyeztetett időpontotokban!

Itt van tehát néhány elképesztően hatékony Messenger tipp, hogy igazán profiként tudj vele kapcsolatokat építeni és eredményesebben építshesd vele az üzleted.

1. Küldj Hangüzenetet!

Ha személyesen még nem ismeritek egymást és Messengeren szeretnéd felvenni a jelölteddel a kapcsolatot, akkor még nincs kialakult bizalom közöttetek. Ha csak egy sima szöveges üzenetet írsz neki, lehet, hogy nem is olvassa el, vagy úgy dönt, hogy majd később válaszol rá, ami végül elmaradhat. Éppen ezért, ha egy hangüzenettel nyitsz, azzal könnyen kitűnhetsz más, hasonló üzenetek közül, meg fog téged jegyezni, és meg tudod alapozni a bizalmat a kapcsolatotokban.

2. Küldj Videót!

Amikor már elkezdtetek beszélgetni, és pozitívan reagál az üzeneteidre, akkor használhatod a videóküldés funkciót is. Amikor egy kérdésére hosszabban tudnál válaszolni, akkor azt tedd meg videóban! Hogy ez miért működik? Egyrészt, ha lát téged és hallja a hangod, az közelebb hoz téged, szimpatikussá válsz és jó első benyomást tehetsz rá. Másrészt, a jelölted látja, hogy figyelsz rá, és ezt a videót csakis az ő számára vetted fel, nem pedig egy előre megírt szöveget másoltál be neki. A hangüzenettel ellentétben, a videót nem küldi el azonnal a Messenger, így többször is próbálkozhatsz, ha valami miatt nem tetszett az első felvétel. 

3. Állíts be tervet!

Ha a jelölteddel meg akartok beszélni egy alkalmat, amikor megosztod az üzleteddel kapcsolatos részleteket, akkor ajánlj fel neki több lehetséges időpontot, amiből kiválaszthatja a számára megfelelőt. Ha megvan az időpont, akkor használd a Messenger Tervek opciót, és rögzítsd, hogy miben egyeztetek meg! Ezzel tudod jelezni, hogy fontos dologról van szó, és a jelölted is látja az időpontot, így nagyobb eséllyel fog rá emlékezni. Ami talán legszuperebb ebben az alkalmazásban az, hogy mindkettőtöknek jelez egy órával az időpont előtt. Tehát, ha feledékeny vagy, vagy nem jegyezted fel a rohanásban, hogy lesz egy hívásod, akkor a Messenger időben figyelmeztetni fog téged. 

4. Indíts Videóhívást!

Amikor pedig eljön a megbeszélt időpont, akkor ha a jelölted beleegyezik, használd a Messenger Videóhívás funkcióját! Olyan, mintha személyesen találkoznátok anélkül, hogy el kellene utaznod hozzá, ráadásul nem kell aggódnod a századik hívásod miatt keletkezett telefonszámla miatt sem, mert így teljesen ingyen tudtok bármennyit beszélni.

Szeretnél még több segítséget, hogy beizzítsd az üzleted?

Foglalj időpontot Ingyenes Konzultációra velem, hogy megtaláljuk a számodra megfelelő stratégiát az üzletedhez! Foglalok…

Csatlakozz a Facebook Közösségünkhöz, ahol több, mint 1200 hasonló gondolkodású online networkerrel találkozhatsz és felteheted a kérdéseid. Csatlakozz itt…

Megosztás

Hasonló bejegyzések

online network marketing
zitamartonosi

Tartalom és posztötletek, hogy többet értékesíts most karácsonykor

Az év vége az egyik legjobb időszak, hogy növeld az értékesítéseid számát. Ráadásul a legtöbb partnercég sokszor teljesen új termékekkel, csomagolással készül vagy átgondolt karácsonyi csomagokat is összeállít, hogy segítse a munkád.